Intercrew, het uitzendbureau in de Zeeuwse havens

Intercrew verzorgt sinds 2011 vanuit de haven van Vlissingen een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van uitzenden, werving & selectie en detachering. Intercrew is actief in de sectoren haven, transport & logistiek en (petrochemische) industrie.

Intercrew zet continue in op ontwikkeling, betrouwbaarheid en motivatie van haar personeel. Hierdoor zijn we in staat uw personeelsvraagstuk naar volle tevredenheid in te vullen. Intercrew is naast uitzendorganisatie daarom ook opleider voor diverse functies in o.a. de haven.

Een professioneel opgeleid en flexibel team staat 24 uur per dag klaar om op een goed voorbereide en veilige manier het succes van uw werkzaamheden te garanderen.

Ons werkgebied is geheel Nederland met de nadruk op de havens van Vlissingen, de Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone en Rotterdam.

Intercrew is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings – en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Zij behartigen de belangen van ruim 1.000 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Als lid van de NBBU wordt Intercrew gecontroleerd op de toepassing van de NBBU CAO. Het NBBU lidmaatschap staat garant voor: kwaliteit, vakmanschap, transparantie en de meest flexibele CAO voor uitzendkrachten.

Waarom kiezen voor Intercrew

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Strenge selectieprocedures
  • Ervaren personeel
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Gecertificeerde uitzendkrachten
  • Verzorgen van opleidingen

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie