Intercrew dienstverlening

Uitzenden

Intercrew is een uitzendbureau voor de haven, en daar zijn we goed in! Wij leveren gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers in voornamelijk de haven en industrie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar waardoor wij zeer snel kunne anticiperen op de vraag van de klant.

Werving & selectie

Bent u op zoek naar een werknemer met de juiste opleiding, ervaring en positieve instelling neem dan contact op met Intercrew. Door onze expertise, ons uitgebreide netwerk en professionele aanpak zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen de opdrachtgever en werknemer.

Detachering

Het voordeel van detachering via Intercrew is dat u gemakkelijk en snel aan gekwalificeerd personeel kan komen. Onze kandidaten hebben ervaring opgedaan in verschillende bedrijven waardoor zij een brede kennis hebben. Detacheren kan plaats vinden op individuele basis of per groep. Wij leveren de vakman die u nodig hebt voor een vaste periode. Detacheren is een goede oplossing bij ziektevervanging, speciale projecten of extra ondersteuning tijdens drukke perioden.

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie