Uw bedrijf heeft openstaande vacatures?

De meeste bedrijven waarvoor wij werken, zijn al jaren klant bij Intercrew. Dat zegt veel. Intercrew staat bekend als een gezond bedrijf, die veiligheid zeer belangrijk vind en dat de gemaakte afspraken nakomt. Wij leveren een maximale inspanning om aan personele vraagstukken te voldoen, of dit nu voor een lange of korte termijn is.

Intercrew beschikt over een zeer uitgebreid netwerk in de haven-, maritieme- en logistieke sector. Daardoor kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw behoeftes en binnen de kortst mogelijke tijd de geschikte werknemers aanleveren met de juiste kwalificaties.

Uw bedrijf heeft openstaande vacatures?

Wanneer doet u een beroep op uitzendkrachten? Dat kan om diverse redenen:

  • Tijdelijke uitbreiding  van werk;
  • Ter vervanging van een bestaand personeelslid;
  • Bij loopbaaneinde van een bestaand personeelslid;
  • Bij uitzonderlijke werkzaamheden.

Wij bieden:

  • Ruime ervaring in haven, logistiek en productie;
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
  • Kundige en gecertificeerde arbeidskrachten;
  • Afhandeling administratie;
  • Vervoer van het personeel.

Havenwerkers

Op zoek naar gekwalificeerde havenwerkers? Intercrew heeft de beschikking over een ruime pool van havenwerkers die direct inzetbaar zijn voor een lange- of korte- termijn. Onze enthousiaste medewerkers  hebben allemaal hun VCA eventueel aangevuld met VOL-VCA behaald. 

Heftruckchauffeurs

Onze heftruckchauffeurs zijn serieuze medewerkers die veiligheid voorop hebben staan. Onze gemotiveerde heftruckchauffeurs bezitten een geldig heftruckcertificaat en het VCA-diploma. Zij hebben ruime ervaring in het verplaatsen van lading binnen de haven, logistiek en industrie.

Lassers

Op zoek naar goede lassers? Ervaren en gecertificeerde lassers zijn lastig te vinden. Intercrew biedt u als werkgever de mogelijkheid om onze lassers in te huren voor projecten in de haven, petrochemie, industrie of offshore. Onze lassers beschikken over ruime ervaring, de benodigde certificaten en het VCA-diploma. 

Heetwerkwachten

Voor haven- en industriële- projecten bieden wij enthousiaste en gemotiveerde heetwerkwachten aan. Zij zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten en hebben een ruime ervaring. De heetwerkwachten houden toezicht op de werkvloer en zorgen er voor dat de veiligheidsprocedures met betrekking tot de werkzaamheden en persoonlijke beschermingsmiddelen gevolgd worden.

Productiemedewerkers

Indien u op zoek bent naar extra krachten voor uw productieproces dan is Intercrew uw partner. Onze productiemedewerkers zijn betrouwbaar, hebben een flexibele instelling en zijn snel in te zetten binnen de productie van uw bedrijf. Door hun ervaring gaat er bovendien weinig inwerktijd verloren waardoor uw productie snel weer op peil zal zijn.

U zoekt….

Parttime personeel op flexibele of project basis is de ideale ondersteuning van uw bedrijf. Heeft u tijdelijke medewerkers nodig in de haven, industrie, chemie of productie? Neem contact met ons op. Wij werken oplossingsgericht, hebben een groot netwerk, zijn snel zodat binnen de kortste tijd de nieuwe medewerkers bij u op de werkvloer staan.

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie